Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Neko je završio Elden Ring bez levelinga i primljenog udarca!

Dok se o težini Elden Ringa ispredaju legende, jedan od igrača učinio je da ovaj naslov deluje kao da je namenjen predškolcima. Izvesni strimer Ainrun tako je prešao ovaj naslov a da nije izgubio ni delić energije, a sve to bez bilo kakvog apgrejda. Za ovaj podvig njemu je trebalo samo 2,5 sata!

Podvig je još veći kad znamo da je Ainrun pobedio i prvog bosa u igri, Grafted Sciona, umesto da ga preskoči kao većina igrača. “Ja lično osećam da je preskakanje te borbe prekid sekvence koju je razvojni tim zamislio, pa sam odlučio da obavim i tu borbu”, priča on za Kotaku. “Mnogo sam vežbao tražeći prostor za napad. Bio sam motivisan time što većina igrača preskače ovog bosa. Po meni, izazovi bi trebalo da budu izazovni, tako da korišćenje prečice nema smisla.”

Inače, njegova taktika svodi se na to izgradi lika koji je specijalista za ošamućivanje protivnika. Na taj način, on može da ostane na velikoj distanci kad su neprijatelji u fazi napada. Ainrun inače se specijalizovao za From Software igre, i ovo mu nije prvi naslov koji je završio na ovaj način.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!