Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Biomutant izlazi 25. maja!

Da li se približio kraj čekanju na Biomutant?

Kompanija THQ Nordic je danas objavila da će dugoočekivani akcioni RPG naslov Biomutant biti objavljen 25. maja ove godine.

Igra se nalazi u pretprodaji, ali razvojni tim nije otkrio više detalja osim toga.

Naslov iza kog stoji malo znani švedski razvojni tim Experiment 101 (formiran od bivših članova Avalanche Studios, autora Just Cause serijala) prvi put je pomenut 2015. godine, a njegovo postojanje je prvi put obelodanjeno 2017. godine. Ni nakon toga studio nije želeo da otkriva previše detalja, te smo o igri mogli više da saznamo tek nedavno.

Biomutant je akcioni RPG smešten u post apokaliptični otvoreni svet, a izvođenje kombinuje upotrebu borilačkih veština, pucanje kao i specijalne mutantske moći. Ono zbog čega bi igra mogla da bude interesantna je to što po navodima Experiment 101, igrači ovde imaju potpunu slobodu u pokretima što obećava brojne mogućnosti pri kreiranju svog lika.

Ukoliko ne bude dodatnih odlaganja, naslov ćemo moći da isprobamo 25. maja 2021., a igra izlazi za PC, kao i PlayStation 4 i Xbox One sisteme. PlayStation 5 i Xbox Series X/S izdanje se za sad ne spominje.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!