Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Just Cause 4 i AC II besplatni sledeće nedelje

Just Cause 4 i Assassin’s Creed II zauvek ostaju na vašem nalogu!

Epic Games i Ubisoft će tokom naredne nedelje igračima dati dva vredna poklona: poslednji Just Cause kao i početak Ezio sage u Assassin’s Creed II.

Epic unazad već nekoliko nedelja igrače nagrađuje besplatnim igrama, pa tako trenutno putem Epic Games Store možete na vaš nalog dodati Close To The Sun i Sherlock Holmes Crimes and Punishments. Sledeće nedelje, tačnije u periodu od 16. do 23. aprila imaćemo priliku da na naš nalog dodatmo i solidni Just Cause 4 i Wheels of Aurelia. Mislimo da po „ovoj ceni”, Just Cause 4 ne treba propustiti.

Sa druge strane, jedan proveren izvor je objavio da će Ubisoft putem svoje Uplay platforme 14. aprila poklanjati, sada već legendarni, Assassin’s Creed II.

Verujemo da je većina igrača već imala priliku da odigra ovaj naslov, ali ovo je odlična prilika da na svoj Uplay nalog dodaju prvu epizodu Ezio sage. Ovo je šesta AC igra koju Ubisoft poklanja: igračima je ranije besplatno poklonjen AC Unity, Syndicate, Black Flag, Assassin’s Creed III i Chronicles China.

Ne radi se o privremeno besplatnim ponudama ili „free weekend” specijalima, već sve navedene igre nakon aktivacije zauvek ostaju na vašem nalogu. Predlažemo da iskoristite ovu priliku!

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!