MK11 novi DLC donosi likove iz Mortal Kombat filma!

PC Slider Sony Vesti Xbox

Napravljen krug: iz igre u film, pa opet nazad u igru!

Nakon Terminatora, Robokapa i drugih filmskih junaka, NetherRealm Studios za novi MK11 DLC odabrao je likove iz Mortal Kombat filma iz 1995. godine!

Još jedna luda ideja, koja je toliko neverovatna da može da upali. Autori Mortal Kombat serijala u novi DLC ubacili su likove, pa i glasove glumaca Kristofera Lamberta (Christopher Lambert), Lindena Ašbija (Linden Ashby) i Bridžet Vilson-Sampras (Bridgette Wilson-Sampras) koji su u prvoj adaptaciji igre glumili Raiden-a, Johnny Cage-a i Sonya Blade.

DLC je nazvan Klassic MK Movie Skin Pack i u prodaji je po ceni od oko 6 evra. Zanimljivo je da kozmetički dodatak nije deo „Ultimate” verzije igre.

Podsetimo, lik i glas glumca Keri-Harojukija Tagave (Cary-Hiroyuki Tagawa) koji je glumio Shang Tsung-a u Mortal Kombat filmu iz ’95., se našao u Mortal Kombat 11 nešto ranije.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password