Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Red Dead Redemption 2 PC razbijen nakon skoro godinu dana

Red Dead Redemption 2 PC zaštita na kraju ipak pala

Mada je najveći deo gejming populacija bio ubeđen da Red Dead Redemption 2 PC zaštita nikad neće pokleknuti, to se danas ipak desilo.

PC verzija je izašla pre gotovo godinu dana (5. novembar 2019. da budemo tačni) i to sa žestokom zaštitom. Stručnjaci navode da izdanje ima Licence protection, Digital.AI i uz to pride vezu sa Rockstar-ovom platformom Social Club. To je odbijalo većinu piratskih grupa od toga da uopšte pokušaju da razbiju ovaj naslov.

Ukoliko pratite naš portal znate da ne pokrivamo vesti u vezi sa tim kada se koja igra našla na piratskim sajtovima i torentima (niti to želimo da podržavamo), ali je zanimljivo to da je ovakva kombinacija zaštitnih sistema uspela da poklekne i to samo nekoliko kada kada su gusari uspeli da probiju i najnoviju Denuvo anti-tamper blokadu. Samim tim na piratskim sajtovima su se odnedavno našli i Death Stranding, Marvel’s Avengers, Mortal Kombat 11 i Crysis Remastered koji su neko vreme bili iza visokih anti-piratskih bedema.

Sa druge strane, sa povećanjem broja igrača do kojeg će neminovno doći obzirom na „veću pristupačnost” igre, ljubitelji RDR2 se nadaju da bi naslov uskoro zbog toga mogao da dobije nove modove i na taj način da udahne novi život.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!