Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Project CARS 3 stiže uskoro!

Više od 200 automobila i više od 140 staza u Project CARS 3

Razvojni tim Slightly Mad Studios i Bandai Namco su zvanično potvrdili da je Project CARS 3 u pripremi, kao i to da nećemo dugo čekati na ovaj naslov!

Tri godine nakon što je izašao PCARS2 (kako vreme leti!) i pet godina od začetnika ovog serijala simulacija vožnje, stiže nam i treća igra. To će se desiti već tokom ovog leta, što znači da nam igra stiže za najviše nekoliko meseci.

Slightly Mad Studios i nije bio baš rečit, pa i dalje ne znam previše o novoj vožnji. Ipak očekuje se standardni miks kupovine automobila iz ponude od više od dve stotine modela, pa zatim apgrejovanje i podešavanje vozila za trke.

U kratkom trejleru koji nam je predstavio Project CARS 3 mogu da se vide nove staze (navodno će ih biti više od 140) kao i Mercedes AMG GT, Acura NSX i Chevrolet Corvette. Autori takođe najavljuju nove modove i centralnu karijeru, ali i detaljnu simulaciju godišnjih doba i doba dana.

PCARS 3 će izaći u verziji za PlayStation 4, Xbox One i PC. Za Sad nije poznato da li će najnovija simulacije vožnje biti portovana za next-gen igračke sisteme.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!