Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Division 2 sad košta samo 3 evra, uskoro odlazi u Njujork!

Ukoliko ste ikad želeli da probate The Divison 2, sada je prava prilika!

Ubisoft je nedavno najavio novu ekspanziju za The Division 2, a najava je obeležena sniženom cenom osnovne igre, pa ovaj naslov trenutno možete da kupite već za samo 3 evra!

Nova epizoda, Tom Clancy’s® The Division 2 Warlords of New York vraća igrače u Njujork u kojem je bila smeštena prva igra. U ekspanziji agenti „Divizije” će krenuti u poteru za agentom Aaron Keener koji se odmetnuo. Sada je jasno da Keener predstavlja veliku opasnost za povratak civilizacije, pa će igrači imati veliki izazov pred sobom. Razvojni tim je za potrebe ekspanzije rekreirao donji deo Menhetna, koji će izgledati drugačije u odnosu na prvu igru usled razarajućeg uragana koji je dodatno razorio Njujork, pa će mapa imati i pregršt novih detalja koje nisu viđeni u prethodniku.

Osim novog sadržaja razvojni tim Massive Entertainment za The Division 2 priprema i Title Update 8 koji će unaprediti brojne elemente izvođenja.

Warlords of New York izlazi 3. marta 2020. godine za Xbox One, PlayStation 4, PC, kao i nešto kasnije za Google Stadia.

Ubisoft takođe navodi da će ekspanzija doneti i promenu u sistemu objava dodatnog sadržaja, te će i The Division 2 dobiti sezone. Poslednja potpuno besplatna epizoda, Coney Island: The Hunt je objavljena pre nekoliko dana, a od 19. februara će biti raspoloživa svim igračima. Ona donosi dve nove misije, jednu specijalizaciju, kao i još neke dodatke.

The Division 2 po do sad najnižoj ceni!

Standardno izdanje trenutno možete da pazarite za samo 3 dolara tj. evra ukoliko kupite verziju sa Epic Games Store.

Kao što smo ranije pisali, nakon kupovine vaš Epic nalog možete da povežete sa vašim Uplay nalogom, nakon čega više nećete morati da uključujete EGS… Ukoliko ne spadate u ljubitelje ove platforme. The Division 2 je snižen i na Ubi Store, ali popust nije tako impresivan, tamo nosi cenu od 10 evra. Popust će trajati do izlaska nove ekspanzije.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!