Baldur’s Gate 3 vesti stižu narednog meseca

PC Slider Vesti

Da li ćemo narednog meseca konačno videti kako izgleda Baldur’s Gate 3?

Razvojni tim Larian koji priprema Baldur’s Gate 3, na zvaničnoj twitter stranici igre objavio je kratak tizer koji najavljuje nešto za naredni mesec.

Da, „nešto”, jer autori nisu želeli da otkriju o čemu se radi. Twitter objava osim natpisa „nešto se krčka” naveli su samo datum, 27. februar 2020.

Strani gejming mediji su bili i malčice navalentni (kao da ne znaju definiciju reči „tizer”), kontaktiravši razvojni tim sa molbom za obrazloženje, ali su i Larian-a naravno odgovorili da trenutno ne žele ništa više da kažu osim onog što može da se vidi u kratkom videu.

A trejler je priča za sebe. U 28 sekundi mogu da se vide kratki kadrovi koji prikazuju pripremu igre, kao i natpis koji može da se prevede kao: „Mnogo toga se izdešavalo od poslednjeg puta kada si bio u Baldur’s Gate prijatelju moj. Vreme je za povratak”.

Mi tipujemo da će biti prikazan prvi gejmplej video, ali ne isključujemo ni okvirni datum izlaska ovog naslova.

Baldur’s Gate 3 je po prvi put zvanično spomenut uoči E3 2019 sajma, a detaljno je predstavljen tokom Google Stadia prezentacije. Za sad ne znam previše o ovom naslovu osim toga da će biti dostupan na pomenutoj Google streaming platformi, kao i za PC (Steam). Na igri radi Larian Studios koji je nedavno zabeležio ogroman uspeh sa igrom Divinity: Original Sin II.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password