Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Wolf Among Us 2 je živ i stiže uskoro!

Jedan od najomiljenijih Telltale naslova ipak dobija nastavak – The Wolf Among Us 2 i dalje u pripremi!

Novi Talltale Games je tokom jučerašnjeg The Game Awards šoua potvrdio da je The Wolf Among Us 2 i dalje u izradi, kao i da nam stiže uskoro.

Lepa vest za sve ljubitelje Telltale naslova! Danas nam je stigao novi trejler za The Wolf Among Us 2, naslov koji smo mislili da više nikad nećemo moći da vidimo. Naime, igra je najavljena 2017. godine, zatim odložena početkom 2018., a potom otkazana kasnije iste te godine kada je Telltale Games odlučio da zatvori svoja vrata.

Mada igru potpisuje obnovljeni Telltale, na samoj izradi će biti angažovan AdHoc Studio, mladi razvojni tim sačinjen od bivših radnika nekadašnjeg Telltale Games.

LCG Entertainment je u februaru 2019. preuzeo deo imovine nekadašnjeg studija Telltale Games, uključujući i prava za nekoliko igara, nakon čega je razvojni studio ponovo počeo da radi. Zadatak novog tima je u početku bio da ponovo objavi stare Telltale naslova, ali je polako započeo da radi i na novim igrama na serijalima The Wolf Among Us i Batman (prava na The Walking Dead i Stranger Things su preuzeli drugi studiji).

Kratki trejler za novu igru prikazao je nekoliko momenata iz nastavka i ništa više osim toga, pa tek ostaje da se vidi kada će, i u kom formatu, biti objavljeno ovo ostvarenje.

Kao dodatna lepa vest stigla nam je i informacija da je prvi The Wolf Among Us trenutno besplatan na Epic Game Store, a priliku da ga dodate u svoj Library imate sve do 19. decembra 2019.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!