The Wolf Among Us 2 pomeren za 2019. godinu

Mobilne igre PC Slider Sony Vesti Xbox

Čekanje na The Wolf Among Us 2 se produžava

Telltale Games je saopštio da će objaviti The Wolf Among Us 2 tek 2019. godine.

Nastavak jedne od najpopularnijih Telltale igara, The Wolf Among Us, prvobitno je najavljen tokom prošlogodišnjeg San Diego Comic Con sajma i tada je rečeno da će on izaći krajem 2018. godine. Tada je razvojni tim rekao da priprema igru za konzole, PC i mobilne uređaje.

Ipak, ovih dana je saopšteno da će premijera biti odložena, a kao glavni razlog se navode ,,fundamentalne promene” unutar kompanije.

Telltale je takođe rekao kako planira da za to vreme dodatno unapredi ,,Drugu sezonu”, kao i da eksperimentiše sa novim gejmplej elementima. Razvojni tim je takođe rekao da izrada igre napreduje dobro i da sa nestrpljenjem čekaju da detaljnije prikažu novu igru.

Ne treba spomenuti da mi u VGA timu sa nestrpljenjem čekamo novu sezonu igre (Djixx je to i sama pomenula više puta) koja je rađena po jednom od najzanimljivijih stripova u poslednje vreme.

Dodatno vreme za izradu možda i nije tako loša stvar jer se čini kao da je Telltale Games u poslednje vreme samo štancao nove igre bez prevelikog ulaganja truda da ih učini zanimljivim kao što su nekad bili.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password