Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Resident Evil 3 rimejk zvanično predstavljen

Resident Evil 3 rimejk izlazi već u aprilu naredne godine!

Nakon gomile procurelih informacija, Capcom je danas zvanično najavio rimejk igre Resident Evil 3, koji nam stiže za manje od četiri meseca.

Još jedna od loše čuvanih tajni danas je konačno i zvanično otkrivena. Kao što se sumnjalo, Capcom zaista radi na RE3 rimejku, a razvojni tim je otkrio i da će igra biti objavljena 3. aprila 2020. godine.

Resident Evil 3 će biti reboot izdanje osnovne igre koja je objavljena 1999. godine (2000. u Evropi) na prvoj PlayStation konzoli. Naslov će koristiti odlični RE Engine (isti onaj kao u Resident Evil 2 rimejku, u Resident Evil 7 i Devil May Cry 5), a u njoj ćemo opet imati priliku da vodimo Jill Valentine koja pokušava da pobegne iz Racoon City-ja dok je juri neumorni Nemesis.

Najzanimljivija je pak informacija da je prethodno najavljeni Project Resistance u stvari onlajn multiplejer mod koji će se naći u RE3. Radi se o asimetričnom 4-na-1 režimu u kojem jedan igrač glumi mastermajnda koji ima zadatak eleminiše ostale igrače postavljajući im zamke na svakom koraku.

RE3 će od 3. aprila 2020. moći da zaigraju svi PlayStation 4, Xbox One i PC igrači (Steam stranica).

Capcom je objavio prve video klipove iz igre koje možete da pogledate ispod.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!