Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Objavljen Project Resistance gameplay

Project Resistance je potpuno drugačiji!

Capcom je objavio zvanični gejmplej video iz svog Resident Evil spin-offa po imenu Project Resistance koji nam pokazuje kako će izgledati jedan ceo meč.

Project Resistance je novi Capcom naslov smešten u Resident Evil univerzum, koji je prvi put počeo da se pominje nekoliko dana pre njegove zvanične premijere. Igra je zvanično prikazana tokom TGS sajma u Tokiju, gde je otkriveno da se radi o asimetričnoj survival multiplejer igri, nimalo nalik drugim naslovima u RE serijalu.

Ako vam nije baš najjasnije šta znače gorenavedene reči, ne brinite se jer ni nama nije bilo jasno dok nismo pogledali ovaj video. Svaki meč može da ima 5 igrača u odnosu jedan na prema četiri. U ovom naslovu četiri igrača pokušavaju da reše zadatke koje im postavlja igra (poput pronalaženja delova slagalice i slično), dok je peti „Mastermind” koji pokušava igračima da kreira raznorazne prepreke. Njegov cilj će biti da ostalim igračima zakomplikuje život tako što će da postavlja zombije, pa i Tyrant-a, na nezgodna i neočekivana mesta, ali on ima i opciju da ih kontroliše. Uostalom pogledajte klip ispod koji traje oko 10 minuta.

Capcom za sad nije otkrio kada će Project Resistance biti objavljen, ali je potvrdio da se igra očekuju za PlayStation 4, Xbox One i PC.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!