Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Izrada nove Hitman igre je uveliko u toku

Zvanično potvrđeno: sprema se novi Hitman!

U svom zvaničnom saopštenju, razvojni tim IO Interactive je potvrdio da uveliko radi na novoj Hitman igri, kao i to da će izrada na naslovu u budućnosti biti samo još intenzivnija.

Izjava se našla u tekstu o budućim planovima razvoja dodatnog sadržaja za Hitman 2(takozvani „roadmap”):

„Nakon 13 meseci potpune podrške i razvoja dodatnog sadržaja za igru sada smo došli do momenta kada želimo da gledamo ka budućnosti. Jednostavno rečimo, premeštamo sve više i više članova razvojnog tima na novu Hitman igru na kojoj uveliko radimo”, otkrio je IO Interactive.

Mada se naslućivalo da ćemo videti povratak Agenta 47, sada imamo definitivnu potvrdu. Ipak ostaje da nam da sačekamo barem okvirni datum izlaska naslova, jer trenutno ne možemo da zaključimo da li će nastavak biti cross-gen, tj. objavljen i za trenutnu i za narednu generaciju konzola.

Stručnjaci smatraju da to što IO Interactive već sada otvoreno priča da radi na nastavku znači da bi igra mogla biti najavljena već na prvom većem gejming događaju. To je trenutno The Game Awards koji se održava u Los Anđelesu 12. decembra 2019. godine.

Nakon niza uspona i padova, serijal u poslednje vreme pogađa prave note. Opise prethodne dve igre možete da pročitate na portalu (prvi deo ovde, drugi deo ovde), a možete da pogledate i naše video recenzije na VGA YouTube kanalu.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!