Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Overwatch 2 zvanično predstavljen tokom BlizzCon 2019

Story kampanja i PvE elementi najveće novine u Overwatch 2!

Pet godina nakon prve igre, kompanija Blizzard je tokom BlizzCon 2019 šoua zvanično najavila da nam uskoro stiže Overwatch 2.

Za razliku od prethodnika koji je bio isključivo okrenut PvP okršajima, OW2 će igračima takođe omogućiti da se obračunavaju sa kompjuterski vođenim neprijateljima u novim PvE modovima. Kako je otkriveno, druga igra će imati Story mod, koji će dublje zaviriti u OW svet koji smo do sad mogli da ispratimo samo kroz kratke filmove ili priče koje je Blizzard na kašičicu delio sa nama. Istovremeno su najavljeni novi hero ability i synergies sistemi koji će dodatno staviti akcenat na PvE elementu ovog naslova.

Naravno, drugi deo će i dalje biti prevashodno multiplejer, a svih 31 heroja će se vratiti u igru (uz novi izgled), a u igri će se naći i neke potpuno nove face. Autori igre su potvrdili i da će igrači u drugom delu automatski dobiti sve kozmetičke predmete koje su prikupili igrajući prvu igru.

Da nam stiže Overwatch 2 saznali smo tokom oktobra, pa se i glavni producent naslova našalio na račun toga tokom zvanične BlizzCon prezentacije.

Tada je i otkriveno da će svi posetioci BlizzCon 2019 moći da probaju Push na Rio de Janeiro mapi, kao i na potpuno novoj Toronto mapi.

Blizzard je potvrdio da će Overwatch 2 biti objavljen za PC, Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch. Za sad nije objavljeno kada će igra izaći.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!