Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

BlizzCon 2019 glasine: nova WOW ekspanzija, Overwatch 2 i Diablo 4?

Da li su glasine preduhitrile BlizzCon 2019?

Na samo nekoliko dana od održavanja BlizzCon 2019 šoua čini nam se kao da znam sve što će biti prikazano početkom novembra u Anehajmu.

Prvo smo pre desetak dana putem nemačkog magazina GameStar saznali da Blizzard možda planira da tokom ovogodišnjeg BlizzCon-a najavi Diablo 4. U reklami u ovom časopisu predstavljena je knjiga „Art of Diablo”, gde je navedena simpatična rečenica o tome kako knjiga sadrži „preko 500 ilustracija iz Diablo, Diablo 2, Diablo 3 i Diablo 4“. Knjiga će biti u prodaji od 3. novembra, jedan dan nakon Blizzardove manifestacije pa nismo u prilici da proverimo da li se radi o grešci, ali po svemu sudeći to nije slučaj. Naravno brzo su se pojavili zagovornici da se u stvari radi o igri Diablo: Immortal (onaj debakl za mobilne telefone), ali kada su predstavnici kompanije upitani za komentar oni su imali zanimljiv odgovor.

Nikad ne komentarišemo glasine, ali ćemo naredne nedelje [BlizzCon 2019] imati neke zanimljive vesti da podelimo sa vama!

Blizzard

Nama je to dovoljno.

BlizzCon 2019 glasine

Overwatch 2 je još jedan od naslova o kojem se dosta pričalo u proteklom periodu, ali je ova igra do sad bila samo neproverena glasina. Ipak, pre nekoliko dana je isplivala slika na kojoj se nalaze junaci igre, u malo drugačijem izgledu. Nešto kasnije je objavljen i logo nastavka koji je dodatno zagolicao pažnju igrača. Po nekim prvim informacijama najveća novina će biti PvE mod, a naravno mogu se očekivati i drugi novi modovi kao i mape. Ipak, ovo za sada tretiramo kao neproverenu informaciju.

Blizzard Store je slučajno otkrio koja ekspanzija će naslediti Battle for Azeroth, jer se na predmetima koje se nalaze u prodaji pojavila ova slika ispod.

BlizzCon 2019 glasine

Na njoj je Bolvar, novi Lich King, a slika je sad skrivena, ali su data majneri uspeli da iskopaju dosta informacija gde se pominju Bolvar i Death Knights. Kao potencijalni naziv ekspanzije spominje se Shadowlands, ali je ovo krajnje nepouzdan podatak.

Za ovo, ali i ostale glasine sa ove stranice je možda najbolje da sačekamo da počne BlizzCon 2019, koji će se održati 1. i 2. novembra 2019. godine u Anaheim Convention Center, u Anehajmu, Kalifornija, SAD.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!