Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Bandai Namco poklanja Code Vein igračima koji daju krv!

Da li će naši distributeri slediti primer Bandai Namco studija?

Kompanija Bandai Namco je kreirala genijalan marketinški potez za svoju novu igru Code Vein koju će igrači moći da dobiju besplatno – ukoliko daju krv!

Akcija je predviđena za 27. septembar (kada igra izlazi), tokom TwitchCon vikenda koji će se održati u San Dijegu, u saveznoj američkoj državi Kalifornija. Igrači koji se odluče na humani gest, doniraće svoju krv Američkom crvenom krstu, a kompanija Bandai Namco će im zauzvrat pokloniti primerak igre Code Vein i promotivno pakovanje „Blood kit” (izdavač nije naveo šta se nalazi u njemu).

Za sad nije poznato da li će BNE proširiti ovu akciju na druge regione i države. Verujemo da se radi o jedinoj ovakvoj promociji za igru, ali se bez obzira na to mora pohvaliti genijalna ideja koja će uz to verovatno spasiti neke živote.

Code Vein je najnoviji RPG koji nam dolazi iz Bandai Namco studija, a odlikuje ga Souls-like izvođenje po uzoru na hit ostvarenja razvojnog tima From Software. Naslov će imati otvoreni postapokaliptični svet, pogled iz trećeg lica i mogućnost kooperativne igre. Prezentacija naslova je urađena u atraktivnom anime stilu, a uvodnu sekvencu je čak pripremio i poznati studio Ufotable.

Code Vein izlazi za PC (Steam), PlayStation 4 i Xbox One 27. septembra 2019. godine.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!