VGA @ Gamescom 2019

Mobilne igre Nintendo PC Slider Sony Vesti Xbox

VGA ide na Gamescom 2019!

Gamescom 2019 se održava od 21. do 24. avgusta, a VGA tim ni ove godine neće propustiti da poseti sajam u Kelnu kako bi za vas isprobao najnovije igre.

Naš raspored je sada kompletiram i moramo da se pohvalimo da smo zadovoljni kako izgleda spisak naslova koje ćemo moći da odigramo ili pogledamo iza zatvorenih vrata. Zbog ograničenja izdavača nesmemo da pričamo o kojim se sve igrama radi, ali smo iskombinovali AAA i indi ostvarenja, a Cyberpunk 2077, Call of Duty Modern Warfare ili Borderlands 3 su samo neki od njih.

Ispratićemo sa lica mesta i Opening Night Live, novi šou koji će zvanično otvoriti vrata Gamescom 2019 sajma, a tokom kojeg će biti otkrivene i neke potpuno nove igre. Uz sve to, pogledaćemo jednu novu konzolu, a imaćemo i jedan neočekivan intervju i to ne sa developerima već sa osobom koju ste videli u jednoj popularnoj igri… Verujemo da ćete biti oduševljeni, samo toliko smemo da vam kažemo sad.

Na kraju, posetićemo i Devcom, konferenciju za developere video igara gde ćemo popričati sa nekim od njih, a poslušaćemo i na koji način će se razvijati industrija u budućnosti.

Da ne dužimo, ukratko: naredne nedelje nećemo biti toliko aktivni na sajtu (mada ćemo dati sve od sebe da okačimo bar nešto), a planiramo da prikupimo dosta materijala koji ćemo objavljivati u nedeljama nakon Gamescom sajma.

Pratite nas na našem Instagram profilu, koji ćemo oživeti u malo drugačijem formatu.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password