Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Luka Jović jedan od FIFA 20 preorder bonusa!

Da li će Luka Jović vratiti srpsku reprezentaciju u popularnu fudbalsku simulaciju?

Srpski fudbaler i novi član Reala iz Madrida Luka Jović će biti jedan od FUT bonusa koji će igrači moći da dobiju ukoliko kupe FIFA 20 u pretprodaji.

EA Sports je u danas detaljnije predstavio kako će izgledati nova FIFA Ultimate Team sezona, a nama je interesantno bilo to što je poznati izdavač sportskih simulacija poseban fokus stavio na Luku Jovića.

U pokušaju da proda više primeraka igre, EA Sports je najavio da će svi igrači koji kupe FIFA 20 pre 5. avgusta dobiti i jednu untradable Ones to Watch (OTW) loan karticu, a kao mogući fudbaleri su za sad navedeni Joao Felix, Eden Hazard, Thorgan Hazard i Luka Jović!

Karticu mladog sprskog fudbalera igrači će moći da osvoje i kroz Season Objectives zadatke unutar FUT moda, a na slici koju je objavio EA Sports može da se vidi da je jedan od zadataka na spisku i „Postigni gol za Srbiju” (Score for Serbia).

Luka Jović jedan od FIFA 20 preorder bonusa season objectives

Nije baš najjasnije šta to tačno znači, pa sad možemo samo da nagađamo. U tipičnom Ultimate Team maniru to bi možda mogao da bude pogodak Jovića u timu sačinjenom od srpskih reprezentativaca, a možda se zadatak odnosi i na to da Luka mora da bude u dresu Srbije.

Ova druga mogućnost nas je posebno zaintrigirala jer bi to značilo da će naša reprezentacija biti u FIFA 20, prvi put nakon mnogo godina (ako tu zanemarimo izlete za SP i EP). To bi bila lepa uteha nakon što je prošle godine nepravdeno izostavljena Crvena Zvezda iako je tim nastupao u Ligi Šampiona, a FIFA 19 jedina koja je imala pravo na takmičenje. Naravno, može da bude nešto i potpuno deseto, pa ćemo za konačan odgovor morati da sačekamo kraj septembra kada izlazi igra.

EA Sports je odlučio da ove godine promeni Objectives sistem uvođenjem Season Objectives zadataka koji će omogućiti igračima da osvoje brojne nagrade za njihov tim. Deo zadataka će imati vremenska ograničenja, dok će drugi imati dugoročne ciljeve.

Od ostalih novina se izdavaja robusniji FUT Frendlies mod (sada obuhvatai House Rules pravila, kauč koop i detaljne statistike), poboljšan sistem za upravljanje karticama, a potvrđena su imena prvih 6 novih FUT ikona: Zidane, Pirlo, Drogba, Wright, Koeman i Carlos Alberto. Očekuje se da će EA naknadno objaviti još desetak novih Icon fudbalera.

FIFA 20 se očekuje 27. septembra 2019. u verziji za PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!