Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Srbija je hard težina u FIFA World Cup 2018

Nije lako voditi Srbiju!

Srbija danas započinje svoje učešće na Svetskom prvenstvu bez neki preteranih ambicija, a izgled da nas tako doživljavaju i u EA Sportsu, sudeći po tome koliko igranje sa ovom reprezentacijom predstavlja veliki izazov.

Srbija u ovoj igri kao default formaciju koristi prilično čudnih, 5-2-3, sa dva vajd beka i samo dva centralna vezna fudbalera, ali nek vas to ne zavara previše, s obzirom da ni Kostić ni Tadić nisu klasični napadači. To znači da Aleksandar Mitrović ostaje sam u napadu, često poprilično odsečen. Pritom, Mitrović nije baš brz niti je dribler, tako da je mnogo opasniji kad ga “hranite” loptama na oko 20 metara od gola. Pritom, sa ocenom od svega 75, on je jedan od najgore ocenjenih prvih napadača bilo kog tima na Svetskom prvenstvu, dok je prva zamena, Aleksandar Prijović još gori.

U praksi, sve ovo se baš oseća na terenu, tako da makar u podrazumevanoj formaciji nije uopšte lako stvoriti šansu. Naša praksa je pokazala da smo se više mučili sa Srbijom protiv Kostarike, nego vodeći Egipat protiv Urugvaja. Hoće li tako biti u stvarnosti, ostaje da vidimo.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!