Borderlands 3 pozajmio ping sistem iz Apex Legends

PC Slider Sony Vesti Xbox

Gearbox prikazao kako će izgledati pinging u Borderlands 3!

Razvojni tim Gearbox Software objavio je novi video na zvaničnom Borderlands 3 Youtube kanalu koji prikazuje kako će izgledati pinging sistem u igri.

Autori igre su ranije potvrdili da će B3 imati sistem pingovanja, a sada su objavili i kratki video koji to najbolje demonstrira. Sistem je identičan onom koji smo videli u Apex Legends, pa kada igrači kliknu na određene mete na mapi kao što su neprijatelji ili loot chest-ovi oni će biti obeleženi na mini mapi. Uz marker, glavni junaci će takođe naglasiti o čemu se radi. Ceo sistem je osmišljen tako da poveća efikasnost i poboljša komunikaciju između igrača.

Mada je Gearbox potpuno preuzeo ideju od razvojnog tima Respawn Entertainment, smatramo da se radi o odličnom sistemu bez kojeg sada teško da možemo da zamislim kooperativnu igru kada glasovna komunikacija nije moguća. Nadamo se samo da će markeri na neprijateljima biti smanjeni u budućnosti, jer su u trenutnom obliku preveliki i čak zaklanjaju mete.

Gearbox Software je nedavno otkrio još nekoliko zanimljivih mehanika koje će ubaciti u B3, a najzanimljivije zvuči integracija sa Twitch i Discord platformama. Pa tako, inovativna ECHOcast Twitch integracija će omogućiti gledaocima da pogledaju loadout i skilltree strimera na čijem su kanalu, a biće omogućena čak i direktna interakcija u samoj igri. Discord će biti korišćen za matchmaking, što je još jedna zanimljiva novina koju će doneti ovaj naslov.

Borderlands 3 izlazi 13. septembra 2019. za PlayStation 4, Xbox One i PC (samo na Epic Store u početku), a igra će biti dostupna i na Google Stadia.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password