Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Call of Duty Modern Warfare će imati novi 2 na 2 mod!

Call of Duty Modern Warfare pokušava da privuče igrače novim idejama

Activision je danas zvanično predstavio novi multiplejer mod u Call of Duty Modern Warfare koji će nositi ime Gunfight i biće okrenut okršajima 2 na 2.

Prošle godine Call of Duty pokušao je se prikači na slavu battle royale žanra sa modom Blackout, a ovogodišnje izdanje će biti ipak malo originalnije jer će imati potpuno novi mod.

Gunfight donosi brzu akciju na manjim mapama, gde dva tima sa po dva igrača pokušavaju da u roku od 40 sekundi eleminišu protivnike. U slučaju ne bude likvidacija u tom roku, pojaviće se overtime zastavica koja će doneti poene timu koji je zauzme. Igrači dobijaju nasumičnu opremu i oružje koje se menja u svakoj rundi, što smanjuje vreme potrebno za igru jer neće biti potrebna pripemna faza za meč. Gejmeri jednostavnu mogu da uskoče u okršaj i odigraju partiju za nekoliko minuta zahvaljujući i tome što se ovde energija likova ne obnavlja. Naravno, komunikacija je najznačajniji faktor za pobedu, ali je bitna i snalažljivost i brzi refleksi.

Activision i Infinity Ward su prikazali novi mod odabranim medijima i jutjuberima pre nekoliko meseci, a njihovi utisci su za sad veoma pozitivni. Oni su navodili za nasumično naoružanje najviše motiviše razmišljanje, jer se mečevi poprilično razlikuju u odnosu na to koje oružje igrači imaju na raspolaganju. Time se izbegava i favorizovanje određenog loadout-a, što je za nas veliki plus.

COD Modern Warfare izlazi 25. oktobra ove godine i to u verziji za PlayStation 4, PC i Xbox One.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!