Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Desperados 3 zatvorena beta počinje 9. jula!

Prijavite se odmah za Desperados 3 beta test!

THQ Nordic i razvojni studio Mimimi Productions koji pripremaju Desperados 3 su objavili da će za nekoliko dana pokrenuti zatvorenu betu za igru.

U saopštenju autora je navedeno da će beta trajati u periodu od 9. do 21. jula, a za na ovom linku možete da se prijavite ukoliko želite da učestvujete u Desperados 3 beti.

Zanimljivo je to što je THQ Nordic objavio da će na osnovu prijava odabrati 500 igrača koji će dobiti priliku da isprobaju igru. Iz tog razloga prijava za betu je detaljnija u odnosu na ostale, a jedan od predstavnika studija Mimimi Games je čak i istakao da ovo nije još jedna beta koja se dobija kada se igra kupi u pretprodaji.

„Zaista želimo da pozovemo grupu igrača koji će igrati igru kako bi dali svoje mišljenje i želje dok je ona još u izradi. Želimo i da imamo dovoljno vremena da reagujemo na savete igrače i bolje optimizujemo igru”, rekao je Denis Hušak (Dennis Huszak) iz razvojnog tima Mimimi Games.

Desperados 3 izlazi za PC, PlayStation 4 i Xbox One, za sada nema tačan datum izlaska, ali se očekuje da će biti objavljen tokom 2019. godine.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!