Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Glasina: U Assassin’s Creed Ragnarok igrači u ulozi vikinga!

Assassin’s Creed Ragnarok: previše sumnjiva glasina?

Sudeći po jednoj glasini, Assassin’s Creed Ragnarok je ime naredne igre u AC serijalu koja seli radnju na sever Evrope, a igrače će staviti u ulogu vikinga!

Obično nismo oduševljeni kada vidimo bilo kakve glasine u vezi sa novim igrama (jer 4chan zna da bude kreativan), ali ovih dana nam je stiglo baš dosta detalja o narednoj Assassin’s Creed igri pa smo rešili da ih podelimo sa vama, ako ni zbog čega drugog onda možda zbog toga što su zanimljive za čitanje.

Naime, nova AC igra koja trenutno nosi radni naziv ,,Kingdom” će imati podnaslov ,,Ragnarok” otkriva jedan izvor. Po tim navodima igra će biti objavljena 2020. godine, biće cross-gen (što znači da će izaći i za aktuelnu i za narednu generaciju konzola). Radnja će biti smeštena na sever Evrope, a mapa će obuhvatati Veliku Britaniju, Dansku, Švedsku, Norvešku i Finsku. Ovo je prvi razlog za sumnju, jer ako se ovo ispostavi kao tačno, mapa bi bila dva do tri puta veća u odnosu na poslednju igru.

Drugi razlog za brigu je to što iako se naslućivalo da će naredni AC za temu imati Rimsko carstvo, Assassin’s Creed Ragnarok će ustvari imati vikinšku temu, otkriva neimenovani izvor, a glavni junak će se najverovatnije naći u ulozi vikinga koji će sarađivati sa Ragnarom Lodbrokom. Ovde se spominju ,,Rangarok” i ,,Ragnar” koji se najčešće vezuju sa vikinzima, što već deluje kao znak za uzbunu, ali je isti autor naveo i da će igra imati DLC u kojem će glavni junak šetati kroz nordijsku mitologiju (mada za Odyssey je baš nedavno objavljen jedan mitološki DLC).

Što se tiče samog izvođenja, nije navedeno previše neočekivanih stvari. Naslov će imati mehaniku velikih ,,conquest” bitki viđenih u Odyssey, RPG elemente, ali se spominje i da će biti vraćena opcija za kooperativno igranje.

Osoba koja je navela sve ove detalje takođe je postavila i nekoliko slika iz rane verzije igre koje možete da pogledate ispod.

Slike (kao uostalom i sve objavljene informacije) deluju previše sumnjivo, čak i za neku ranu verziju jedne igre, ali ako se ispostave kao fejk, bar se mora pohvaliti trud autora.

Sve ove detalje uzmite sa ozbiljnom dozom rezerve, mada su glasine u vezi sa Origins ispale tačne na kraju, pa se možda obestine i za Assassin’s Creed Ragnarok. Nama za sada sve deluje jako sumnjivo, ali najbolje je da sačekamo na saopštenje Ubisoft-a. Verujemo da ćemo odgovor na ovo pitanje dobiti i mnogo pre E3 sajma.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!