Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Otkriveno kakva mašina će nam trebati za Metro Exodus

Metro Exodus će iskoristi maksimum iz svake konfiguracije!

Razvojni tim 4A Games postavio je sliku koja otkriva kakvu konfiguraciju zahteva Metro Exodus, kao i to kako će igra raditi na različitim mašinama.

Kako je navedeno na zvaničnom sajtu naslova, da bi igra mogla da radi u 30fps na najnižim podešavanjima igrači će morati da imaju bar Intel Core i5-440, 8GB RAM-a i GTX 670, GTX 1050 ili Radeon HD 7870.

Kao preporučenu konfiguraciju autori navode Intel i7-4770K, 8GB RAM, GTX 1070/RTX 2060 ili AMD RX Vega 56. Ona bi trebalo da može da pogura grafički endžin naslova na ,,high” setovanjima.

Maksimalna podešavanja će tražiti pravu zver od računara, navodi 4A Games, pa će za 60fps u 4K rezoluciji biti potreban Itel Core i9-9900K, 16GB i RTX 2080 Ti.

Ono što ovde nije naznačeno je kako će se najnoviji Metro snaći za ray tracing efektima, a razvojni tim je u svom postu rekao da će te detalje objaviti za nekoliko dana. Možda bi moglo da se kaže da opet nećemo dobiti naslov koji će aktuelni hardver moći da potera savršeno, baš kao što je to bio slučaj sa prethodne dve igre.

Metro Exodus će raditi na Windows 7, kao i na svim novijim operativnim sistemima kompanije Microsoft.

Metro Exodus će iskoristi maksimum iz svake konfiguracije

Najnoviji Metro izlazi 15. februara 2019. godine.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!