Zvanično najavljen Mortal Kombat 11, stiže već u aprilu!

PC Slider Sony Vesti Xbox

Dark Raiden i Scorpion predstavili Mortal Kombat 11!

Warner Bros. Interactive Entertainment i Ed Boon su danas zvanično otkrili da nam u aprilu naredne godine stiže Mortal Kombat 11.

NetherRealm Studios je potvrdio da će najnoviji MK imati novi grafički endžin, kao i opciju za personalizaciju likova, verovatno sličnu onoj u Injustice 2. Za sad nije objavljena lista boraca, ali autori tvrde da će na spisku biti svi najpoznatiji likovi u serijalu, kao i neke novajlije.

Za više detalja moraćemo da sačekamo 17. januar (oko 20h po našem vremenu), kada će NetherRealm u lajvstrimu prikazati gejmplej i najbitnije novine. Lajvstrim će biti na zvaničnom twitch kanalu studija ovde.

Uz najavu igre je objavljen i trejler, a zanimljivo je da igrači trenutno više pričaju o pesmi koja prati video nego o samom naslovu. Numera na koju je razvojni tim ponosan urađena je u saradnji sa reperom 21 Savage, ali se ona po svemu sudeći ne dopada najvećem delu igračke populacije.

Mortal Kombat 11 se očekuje 23. aprila 2019. istovremeno u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password