Treći Games.con počinje 30. novembra!

Slider Vesti

Games.con je sada zvanično najveći sajam ovog tipa u regionu!

Festival video igara i pop kulture Games.con po treći put će se održati na Beogradskom sajmu, ovog puta u periodu od 30.11. do 2.12. ove godine.

Događaj će biti smešten u Halu 1 i 2 Beogradskog Sajma, i to na preko 25.000 kvadratnih metara čime se sad može reći da je Games.com najveća manifestacija ovog tipa u regionu.

Sve posetioce očekuje odlična zabava, počev od mnogobrojnih esport turnira, preko prezentacija najnovijih igara i hardvera, a mesto će i ovog puta naći i društvene igre, kao i stripovi. Posebna pažnja će biti posvećena najboljem što domaća pop kultura ima da ponudi.

U saopštenju za novinare, organizator događaja, kompanija Digital & Entertainment Festivals navela je da je prve godine Games.con prikupio 20.000, druge 30.000 posetilaca, a da se ove godine očekuje više od 60.000 gejmera i ljubitelja pop kulture.

Mi nećemo propustiti da odemo, a kako je izgledao prošlogodišnji Games.con možete da pogledate u videu ispod.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password