Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Bez Assassin’s Creed igara u 2019.?

Pauza nakon Assassin’s Creed Odyssey?

Ubisoft je zvanično potvrdio da tokom naredne godine neće objaviti novi Assassin’s Creed naslov, pa će serijal biti na pauzi nakon AC: Odyssey.

Tokom trajanja Gamescom 2018 sajma u Kelnu, izvršni direktor kompanije Ubisoft Iv Gilmo (Yves Guillemot) je objasnio:

,,Imali smo jednu Assassin’s igru prošle i jednu ove godine, ali neće biti punokrvnog nastavka naredne godine. Jednoistavno, imali smo dva tima koji su radili zasebno na dve igre koje su objavljene uzastopno, ali novi nastavak neće biti objavljen 2019.”

On je takođe obećao da će Assassin’s Creed Odyssey zbog toga dobiti i bolju podršku nakon premijere koja je predviđena za 5. oktobar 2018.

Mnogi ljubitelji serijala, kao i gaming mediji, glasno su se pobunili kada je tako brzo najavljen Odyssey uz objašnjenje da kratak period razvoja igre ne može da donese suštinski različit nastavak, koji će doneti previše novina. Autori su sa druge strane objavili brojne novine koje će najnovija igra doneti u odnosu na Origins, što je uspelo da malo smiri igrače.

Što se tiče pauze, stručnjaci smatraju da je na odluku razvojnog tima najviše uticala informacije da se spremaju next-gen konzole, pa autori žele da fokusiraju svoje resurse na nove mašine.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!