Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

WOW Battle for Azeroth ponoćna prodaja u BIG FASHION centru

WOW Battle for Azeroth stiže sledeće nedelje!

Povodom premijere WOW Battle for Azeroth koja je predviđena za narednu nedelju, u tržnom centru BIG FASHION biće organizovana ponoćna prodaja.

Najnovija ekspanzija za WOW biće objavljena 14. avgusta, a ponoćna prodaja će početi u 22h, 13. avgusta 2018. i trajaće do jedan sat posle ponoći. Prodaja igre će početi od 00:00h.

Od 23h biće organizovan Kviz znanja za ljude koji budu želeli da dokažu da najbolje poznaju World of Warcraft svet. Oni sa najviše tačnih odgovora mogu da osvoje sledeće nagrade koje će biti dodeljene za prva tri mesta:

  1. Battle for Azeroth Collector’s Edition
  2. Battle for Azeroth Standard Edition
  3. WoW figura

Osim kviza, događaj će uveličati i kosplejeri, Panel o WOW-u, WoW Photobooth, Foto ram za slikanje, posluženje – burgeri i palačinke, kao i nagrade za najbrže kupce najnovije WOW ekspanzija kao što su majice, posteri, figurice…

World of Warcraft Battle for Azeroth je sedma po redu ekspanzija i ona dolazi nakon World of Warcraft Legion. Blizzard Entertainment je nedavno objavio da će osnovnu igru kao i sve prethodne ekspanzije igrači moći da instaliraju besplatno putem platforme Battle.net, dok će jedino morati da mesečnu pretplatu za ovaj naslov. Na ovaj način kompanija će po punoj ceni prodavati samo najnovije ekspanzije.

WOW-FLYER_FINAL

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!