Darksiders 3 izlazi krajem novembra!

PC Slider Sony Vesti Xbox

Microsoft otkrio kada izlazi Darksider 3!

Nakon što je nedavno Microsoft otkrio pre vremena kada izlaze Shenmue HD igre, sada je izgleda došao red i na Darksiders 3.

Na stranici igre koja je objavljena na severnoameričkoj Windows Store prodavnici između ostalog nalazi se i podatak da je datum izlaska igre 27. novembar 2018. godine.

THQ Nordic još nije objavio tačan datum premijere igre Darksiders 3, ali informacija koju je objavio Microsoft je veoma uverljiva. Stranica ne deluje kao placeholder, a datum koji je objavljen se uklapa u period u kojem se najviše i očekivalo da će igra biti objavljena. Takođe, informacija za Shenmue I&II HD se pokazala kao tačna, pa nema previše razloga da tako ne bude ni za Darksiders 3.

Treća igra u Darksiders serijalu baš kao i njeni prethodnici će biti hack-n-slash akcija iz trećeg lica. Igrači će upoznati novu junakinju, Fury, koja će imati zadatak da istraživati otvoreni svet u potrazi za negativcima koji će predstavljati ,,Sedam smrtnih grehova”.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password