Battlerite Royale mapa na prvi pogled

PC Slider Vesti

Battlerite Royale stiže tokom jula!

Stunlock Studios predstavio je danas prvu koncept sliku ostrva koje će se naći u potpuno novom Battlerite Royale modu inspirisanim Battle Royale igrama.

Po rečima autora, novi režim igre će biti ubačen u popularnu igru tokom jula ove godine, a ostrvo na kojem će se odvijati okršaji je trideset puta veće od ostalih arena u igri.

Battlerite Battle Royale mapa

Talon Island, kako će se zvati Battlerite Royale ostrvo, biće podeljeno na, kao što se vidi na slici, nekoliko različitih regiona kao što su naselje Anvilfall, šuma Glimmering Woods, Starlight Oasis ili pustinjski region Ancient Tomb. Razvojni studio potrudio se da novi mod uklopi u ostatak igre, zbog čega je angažovao tekstopisca koji će raditi na lore-u.

Autori kažu da je Battlerite do sada probalo više od četiri miliona ljudi, zbog čega se igra našla u vrhu najpopularnijih free-to-play igara na Steam-u.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password