Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Assassin’s Creed Origins je razbijen!

Iako je Ubisoft zaštitio Assassin’s Creed Origins sa rigoroznom Denuvo 4.9 i VMProtect zaštitom, piratska verzija igre se danas pojavila na internetu.

Mada je sad očigledno da Denuvo ne predstavlja ,,neprobojnu tvrđavu”, ovaj softver je ipak uspeo da obezbedi tri meseca lagodne prodaje igre Assassin’s Creed Origins. Ubisoft zbog toga može neće poželeti da odustane od Denuvo zaštite, iako igrači već duže vreme insistiraju da bi ozloglašena zaštita trebala da bude izbačena.

Naime, softver koji je korišćen za ACO navodno bitno opterećuje rad procesora, zbog čega igra radi sporije nego što bi trebalo. Ono što je zanimljivo je to što Denuvo nije izbačen čak ni iz piratske verzije, pa se ne očekuje da igra radi išta bolje, bez obzira da li su ovi navodi tačni ili ne. Deluje kao da je kupovina verzije za konzole i dalje najbolje rešenje.

Treba dodati i to da je sada aktuelna Denuvo 5.0 verzija, koja će najverovatnije biti upotrebljena u Far Cry 5, zbog čega svakako ne treba očekivati da će ovaj naslov brzo doživeti sličnu sudbinu kao Assassin’s Creed Origins.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!