Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Within Whispers – avantura u maniru Telltale Games naslova koja stiže iz Novog Sada

Novosadski razvojni tim Thorium Studios ovih dana punom parom radi na zanimljivoj avanturi po imenu Within Whispers.

Within Whispers je narativna 3D point-and-click avantura, koja kombinuje elemente interaktivnih filmova i najlakše se može opisati kao ono što radi razvojni studio Telltale Games (The Walking Dead, Wolf Among Us i drugi).

Priča je smeštena u Prvi svetski rat i prati devojku Asku koja traga za svojim bratom na razorenom Istočnom frontu. Aska nije baš obična devojka jer ona ima sposobnost da komunicira sa duhovima mrtvih, u ovom slučaju, unesrećenih vojnika koji mogu da joj pomognu ali i odmognu u njenoj potrazi. Kako autori ističu, očekuje nas emitovna priča o sudbinama i događajima tokom Velikog rata.

Within Whispers ne deluje samo zanimljivo, već i veoma lepo obzirom na cell-shaded stil prezentacije. Za sad je objavljeno nekoliko slika iz ovog naslova, a igra se očekuje i aprilu 2018. godine.

Više o igri možete da saznate na zvaničnoj Steam stranici. Razvoj ovog zanimljivog naslova VideoGame Arena će pomno pratiti u budućnost pa možete da očekujete detaljnije prekaze igre, kao i autora iza ovog naslova.

Thorium Studios je razvojni tim iz Novog Sada,  koji čini oko 20 talentovanih i ambicioznih game developera, a kako rado ističu Within Whispers je njihov najveći projekat do sad.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!