Isprobajte besplatno Steep ovog vikenda!

PC Slider Sony Vesti Xbox

Ukoliko niste sigurni da li bi trebalo da pazarite Steep, ovog vikenda imaćete priliku da besplatno isprobate igru i sami odlučite da li je vredna vašeg vremena i novca.

Ubisoft će pokrenuti “Free Weekend” od 19h u petak 10. marta i on će trajati sve do 13. marta takođe do 19h, po našem vremenu.

Igrači će u tom periodu potpuno besplatno moći da igraju ovaj naslov, a na raspolaganju će biti celokupna igra koja uključuje staze u dva regiona: Alpi i Aljaska. Nije poznato da li će biti drugih ograničenja poput ukupnog vremena provedenog u igri. Ono što je potvrđeno je da će se sav progres preneti u punu verziju igre, ukoliko odlučite da je kupite. Ubisoft se potrudio da i ovde olakša vašu odluku, jer će Steep tokom ovog vikenda imati 50% nižu cenu.

Steep je zanimljiva simulacija zimskih sportova koja uključe skijanje, snoubord, paraglajding i letenje u wingsuitu. Naše utiske možete da pročitate ovde, a dodaćemo samo da je od objavljivanja igre razvojni studio doneo niz unapređenja, kao i besplatni Alaska DLC.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password