Razvojni tim izbacio Denuvo iz svoje igre!

PC Slider Vesti

Mada sve više razvojnih timova koristi Denuvo kako bi zaštitio svoje naslove od piraterije, autori igre Inside u najnovijem apdejtu izbacili su ozloglašenu DRM zaštitiu.

Denuvo je glavni razlog zašto se većina najbitnijih igara ove godine još nije našlo na piratskim sajtovima, mada su u poslednje vreme uspešno razbijeni Rise of the Tomb Raider kao i najnoviji Doom.

Razvojni tim Playdead nije naveo razlog za ovakvu odluku, ali treba imati u vidu da je Inside nedavno izdat na GOG platformi koji prodaje samo igre bez DRM zaštite.

Eliminacija Denuva je naišla na pozitivnu reakciju igrača koji su na zvaničnoj stranici i forumu igre Inside pohvalili ovaj potez Playdeada. Ostaje da se vidi da li će ta odluka uticati na prodaju igre.

Inside je logička platforma koja krajem ovog leta izbačena za Xbox One, PC i PlayStation 4. Naslov je pokupio visoke ocene kritike koja je Inside poredila sa još jednom sjajnom platformom – Limbo.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password