Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Wolfenstein: The New Order je džabe do 9. juna!

Epic Games nastavlja svoju agresivnu kampanju, pa je tako do 9. juna u 17h po našem vremenu, Wolfenstein: The New Order dostupan svima potpuno besplatno na Epic Games Storeu. Ovo je već treća igra koju kompanija deli, a prethodno su u pitanju bili Borderlands 3 i Bioshock: The Collection.

Ovde nema laži nema prevare – dovoljno da napravite profil na Epic Games Storeu ako već niste, dodate Wolfenstein u svoju biblioteku i on postaje vaš zauvek. To znači da ga možete deinstalirati i instalirati koliko god puta želite. Naravno, ovo baš i nije sveža igra s obzirom da se pojavila još 2014. godine, ali i dalje je u pitanju odlično ostvarenje. Priča nas vodi u vreme posle Drugog svetskog rata, a u ovoj alternativnoj verziji istorije, nacisti su trijumfovali.

Ovaj naslov dobio je nastavak pod nazivom Wolfenstein II: The New Colossus, a tu je i nekoliko spinofova, gde ubrajamo The Old Blood, Youngblood i Cyberpilot, kao VR naslov. Svi oni su vredni vašeg vremena i novca, a često se mogu pronaći na popustima. Epic će 9. juna predstaviti i poslednju od četiri igre koju planira da deli u dogledno vreme, a pitamo se da li je ponovo u pitanju FPS?

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!