Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

Untitled Goose Game dobija kooperativni mod

Untitled Goose…ovaj… Geese Game sada nudi i koop!

Razvojni tim House House i izdavač Panic su najavili da će njihova hit igra Untitled Goose Game uskoro dobiti kooperativni mod!

U novom apdejtu koji autori spremaju za simpatičnu igru Untitled Goose Game biće ubačen i kooperativni mod za igru ispred jednog ekrana. Kako je navedeno u saopštenju, apdejt će biti objavljen kada i verzija za Steam, 23. septembra 2020. i biće potpuno besplatan za sve vlasnike igre. Za sad nije objašnjeno da li će koop biti moguć i u onlajn režimu.

Untitled Goose Game je debitovao u septembru prošle godine u verziji za PC (Epic Games ekskluziva) i Nintendo Switch, a krajem decembra „guska” je stigla i na PlayStation 4 i Xbox One. Sada, godinu dana kasnije, krajem septembra igra se očekuje na Steam i itch.io platformi.

U ovom naslovu igrač (sada možemo reći i igrači) kontrolišu nestašne guske čija je jedina svrha postojanja da napakoste meštanima omalenog britanskog seoceta. Oni najsmeliji su poredili ovo ostvarenje kao mešavinu Mario i Hitman igara, jer svaki nivo ima određen broj zadataka koji treba da se ispuni pre nego što se otvori novi deo mape.

Igra je naišla na veoma pozitivnu reakciju publike i gejming medija koji su hvalili izvođenje, kao i simpatičan humor, što je pomoglo da ostvarenje bude prodato u više od milion primeraka, a „guska” postane internet meme.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!