Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Far Cry 6 otkriven pre vremena na PlayStation Store

Skoro pa zvanično potvrđen Far Cry 6!

Neko je izgleda malo poranio sa objavom na PlayStation Store pa je stranica za Far Cry 6 postavljena na internet pre vremena.

Zahvaljujući tome možemo na stranici da vidimo definitivnu potvrda da će nova Far Cry igra imati broj „6″, kao i da će jednog od glavnih likova glumiti Đankarlo Espozito (Giancarlo Esposito), koji je najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji Breaking Bad.

Kao lokacija igre se pominje Jera (Yara), tropsko ostrvce pod tiranijom okrutnog diktatora, koji želi da njegov sin nastavi njegovom krvavim putem. Njih bi trebao da zaustavi Deni Rohas (Dani Rojas), lokalni gerilac kojeg će kontrolisati igrači.

Autori navode da će mapa u igri biti najveća do sad, a u opisu piše da će se na njoj naći plaže, džungla, kao i glavni grad tropske državice.

Od modova se spominju i oflajn i onlajn režimi (za do dva igrača), a ono što je takođe potvđeno je da će FC6 imati i mikrotransakcije, najverovatnije slično onim iz prethodnih igara.

Ono što je nama najinteresantnije je to što je naveden i datum izlaska, 18. februar 2021. godine, kao i to da će naslov biti objavljen za PC, kao i za aktuelnu i narednu generaciju konzola. Na novim igračkim sistemima ovo ostvarenje će imati značajno bolju grafiku, navodi se na stranici.

Ubisoft će zvanično predstaviti Far Cry 6 tokom Ubisoft Forward 2020 događaja koji se očekuje u nedelju oko 21h po našem vremenu.

Far Cry 6 otkriven pre vremena na PlayStation Store PS Store

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!