Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Last of Us II odložen, a novi datum nepoznat

Još jedno odlaganje zbog korone: opet se produžava čekanje na The Last of Us II

Jedan od najiščekivanijih naslova ove godine, The Last of Us II je odložen, a za sad nije poznat novi datum premijere.

Vest su zvanično potvrdili i Sony Interactive Entertainment, kao i razvojni tim Naughty Dog, a kao glavni razlog navode pandemiju koronavirusa Covid-19. Obe kompanije su objasnile da usled aktuelne krize, optimalna isporuka primeraka igre nije moguća istovremeno u svim krajevima sveta, te se zbog toga čeka neki bolji datum.

Po mišljenju mnogih, ovakva odluka je bila očekivana. Drugi pak vest smatraju iznenađenjem, jer nam ovih dana stižu brojne nove igre.

Prvobitno je planirano da The Last of Us II bude objavljen 21. februara 2020. godine, pa je naknadno taj datum odložen za 29. maj 2020. godine, a sada je i to pomereno.

Sa druge strane, Naughty Dog je pokušao da nas uteši navodeći da je igra skoro pa završena i kako se sad radi isključivo na peglanju poslednjih bagova igre. Takođe je objašnjeno da zaposleni u ovom razvojnom timu trenutno rade od kuće, u samoizolaciji.

Za sad niko ne može ni da pretpostavi kada bi mogli da očekujemo igru, tj. da li će ona biti objavljena tokom juna, jula ili nešto kasnije. Eto prilike da Naghty Dog isporuči naslov sa najmanjim brojem bagova.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!