Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Igrali smo Call of Duty Modern Warfare – Gunfight mod!

Isprobali smo Call of Duty Modern Warfare u punom sjaju… skoro.

Dan pre početka Gamescom 2019 sajma bili smo pozvani na Nvidia događaja tokom kog smo mogli da zaigramo Call of Duty Modern Warfare.

To je bila prilika koju nismo želeli da propustimo ne samo zato što jedva čekamo da vidimo novi CoD, već i zato što je Nvidia iskoristila ovu igru, između ostalih (Wolfenstein Youngblood, Control i Watch Dogs Legion su bile samo neke od njih), da prikaže svoje najsnažnije grafičke karte (čitajte: ray tracing).

Nvidia je organizovala događaj u blizini kelnskog sajama, u zanimljivom prostoru, a mi smo sa nestrpljenjem čekali na naš red da bacimo pogled na COD: MW (sad mu dodaju i 2019. godinu u ime kako bi se izbegla zabuna).

Demo je bio kratak (al’ sladak!) najviše zbog dinamičnog 2 na 2 Gunfight moda koji donosi brze runde, ali je nama i to bilo dovoljno da steknemo prvi utisak o igri. I dok je akcija bila zanimljiva (možda i najbolja Call of Duty novina u poslednje vreme), nismo bili preterano oduševljeni na koji način je ray tracing iskorišćen. Za ovo je krivac možda malo dosadnija mapa koja nije najbolji reprezent ovog naslova, a možda nas je i Control previše razmazio.

Uostalom, pogledajte video pa presudite sami. Klip prikazuje COD Modern Warfare na najvišim setovanjima, u 1440p rezoluciji i sa ray tracing efektima.

Novi Call of Duty će imati „ozbiljan” singlplejer režim, kao i razgranat multiplejer koji će obuhvatati sve najpopularnije modove, pa i neke potpuno nove u serijalu. Ipak, battle royale režim neće biti sastavni deo novog CoD-a, ali smo mogli da čujemo neke glasine da će BR izdat kao posebna free to play igra naknadno, najverovatnije tokom 2020. godine.

CoD Modern Warfare izlazi 25. oktobra 2019. u verziji za PC, Xbox One i PlayStation 4.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!