Catherine Classic danas najavljen i objavljen za PC

PC Slider Vesti

PC igrači dobili ,,običnu verziju” Catherine

Kompanije SEGA i Atlus su danas zvanično potvrdile da će Catherine Classic izaći za PC, a nedugo potom igra je i stigla na Steam!

Mada se već duže vreme pričalo da će kultni hit sa PlayStation 3 i Xbox 360 konzola stići na kompjutere, autori igre su ipak uspeli da nas iznenade. Naime, uz zvaničnu potvrdu da će PC verzije biti stiglo je i saopštenje da igrači danas mogu da kupe ovaj naslov na Steam platformi.

Radi se o ,,običnom” remasteru originalne igre, a ne ,,Full Body” verziji koja će biti objavljena za oko mesec dana za aktuelne konzole (14. februar da budemo precizno). Ovo izdanje će imati dodatni sadržaj i poboljšanja, pa ostaje da se vidi da li će verzija za kompjutere dobiti apdejt naknadno. Verujemo da će dobra uteha biti detaljnija podešavanja grafike uz podršku za 4K rezoluciju, kao i nelimitiran FPS.

Catherine je objavljen 2011. godine za PlayStation 3 i Xbox 360, a radi se o neobičnoj logičkoj igri sa čudnom pričom… Da budemo blagi.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password