Najavljen Crash Team Racing Nitro-Fueled remaster

Nintendo PC Slider Sony Vesti

Crash Team Racing Nitro-Fueled biće objavljen istovremeno za sve konzole!

Tokom The Video Game Awards šoua Activision je najavio remasterizovanu verziju legendarnog Crash Team Racing koja će imati podnaslov Nitro-Fueled.

Razvojni tim i izdavač navode da su odlučili da rade na ovom remasteru nakon velikog uspeha igre Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, kao i Spyro Reignited Trilogy zbog čega je odlučeno da se pripremi nova verzija još jednog legendarnog ostvarenja na kom su mnogi gejmeri odrasli.

Kako navodi razvojni tim Beenox, Nitro-Fueled će takođe biti rađen ispočetka: izvođenje će biti zadržano, uz moderni grafički endžin i HD grafiku. Igra će imati podršku za multiplejer, kako onlajn, tako i za do četiri igrača ispred jednog ekrana.

Crash Team Racing Nitro-Fueled je najavljen za PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch konzole, a u prodaji će se pojaviti 21. juna 2019. PC verzija se za sad ne spominje.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password