Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Gamescon 2017 se održava naredne nedelje

Drugi po redu Gamescon, sajam video igara i pop kulture održaće se od 15. do 17. decembra na prostoru Beogradskog sajma.

Ovogodišnji Gamescon biće veći nego ranije, ali to nisu samo prazna obećanja organizatora, već će se sada sajam umesto u jednoj, rasprostirati na ukupno tri hale! Najveći gejmerski događaj u državi će takođe trajati jedan dan duže nego prošle godine, kako bi mogao da što bolje predstavi bogat sadržaj.

Svi posetioci Gamescon 2017 sajma moći će da vide najnovije igre domaćih i stranih razvojnih timova, a na spisku se nalaze i naslovi koji tek treba da izađu (Detroit: Become Human je jedan od njih). Osim igara na sajmu će se predstaviti kosplejeri, izdavačke kuće i striparnice, klubovi stonih igara, a Gamescom će posetiti i popularni jutjuberi iz regiona. Za najbolje gejmere organizovani su turniri u do sada najvećem i najraznovrsnijem broju igara, uz primamljive novčane nagrade. Sajam se uveliko priprema za otvaranje naredne nedelje, a lista zanimljivih dešavanja se i dalje proširuje.

Karte za ovaj događaj se prodaju po ceni od 400 dinara za jedan dan, dok su trodnevne karte 700 dinara, a možete ih kupiti na ovom linku.

Ukoliko odlučite da posetite Gamescon 2017, slobodno nam mahnite jer ćemo biti na licu mesta, a ako ćete morati da propustite ovaj veliki gaming događaj, ne brinite jer vam kao i uvek pripremamo zanimljiv prilog sa sajma.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!