Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Isprobajte besplatno Steep ovog vikenda!

Ukoliko niste sigurni da li bi trebalo da pazarite Steep, ovog vikenda imaćete priliku da besplatno isprobate igru i sami odlučite da li je vredna vašeg vremena i novca.

Ubisoft će pokrenuti “Free Weekend” od 19h u petak 10. marta i on će trajati sve do 13. marta takođe do 19h, po našem vremenu.

Igrači će u tom periodu potpuno besplatno moći da igraju ovaj naslov, a na raspolaganju će biti celokupna igra koja uključuje staze u dva regiona: Alpi i Aljaska. Nije poznato da li će biti drugih ograničenja poput ukupnog vremena provedenog u igri. Ono što je potvrđeno je da će se sav progres preneti u punu verziju igre, ukoliko odlučite da je kupite. Ubisoft se potrudio da i ovde olakša vašu odluku, jer će Steep tokom ovog vikenda imati 50% nižu cenu.

Steep je zanimljiva simulacija zimskih sportova koja uključe skijanje, snoubord, paraglajding i letenje u wingsuitu. Naše utiske možete da pročitate ovde, a dodaćemo samo da je od objavljivanja igre razvojni studio doneo niz unapređenja, kao i besplatni Alaska DLC.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!