Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

VideoGame Arena Giveaway #1!

Pozdrav dobri svete!

Rešili smo da organizujemo naš prvi giveaway u nizu kako bi vam se zahvalili na tome što nas redovno pratite i kako bi proslavili otvaranje našeg web-sajta (očekujete češće apdejte od sad)!

U nastavku sledi objašnjenje i pravila, ali pre svega spisak poklona koji smo pripremili u saradnji sa G2A.com!

 1. Gift kartica za Battle.net u vrednosti od 20€! (Neko reče Diablo III? Paketići za Heathstone? Izbor je vaš!) + Gaming paket 1** ili Random Steam key*
 2. Gift kartica za sajt G2A u vrednosti od 10€! Za te novce možete da kupite Battlefield 4 i potom pokupiti sve dodatne DLCove za dž na Originu, Rocket League, Shadow of Mordor GOTY Edition, Skyrim Legendary Edition… Ali izbor je samo vaš! + Gaming paket 2** ili Random Steam key*
 3. Gift kartica za sajt G2A u vrednosti od 10€! + Gaming paket 3** ili Random Steam key*
 4. Gift kartica za sajt G2A u vrednosti od 10€! 
 5. Gift kartica za sajt G2A u vrednosti od 10€!
 6. Random Steam key*
 7. Random Steam key*
 8. Random Steam key*
 9. Random Steam key*
 10. Random Steam key*

Ukoliko neko od dobitnika prve tri poklona nije u mogućnosti da lično preuzme Gaming paket, poklon će se prenositi na prvog narednog dobitnika.

*Random Steam key je Steam ključ za neku nasumično odabranu igru iz naše arhive. Potrudićemo se da to ipak budu neke bolje igre, a ne nešto što će vam skupljati prašinu na Steamu.

**Gaming paketi obuhvataju figuricu junaka iz neke od video igara (GTAV, Deus Ex Mankind Divided, WoW: Legion, Overwatch…), majice, nalepnice, bedževi.

Instrukcije:

Kako bi ste se prijavili za giveaway potrebno je da otkucate svoje pravo ime i email adresu (kako bi vam dostavili poklon) ili da se prijavite putem neke od navedenih društvenih mreža. Na ovaj način obezbedili ste sebi jednu prijavu (entry) za giveaway, a ukoliko hoćete da povećate šanse uradite dodatno i neku od dole navedenih akcija. Dodatne akcije ni na koji način nisu obavezne, ali ćete na taj način da nam date veliku podršku. Ukoliko nas već pratite redovno, ovo vam možda i neće pasti teško.

Napomena: “Šerujte stranicu za dodatni entry” funkcioniše tako što nakon što postavite link na svoju Facebook stranicu, dobijate po jedan entry za svakog prijatelja koji klikne na link i prijavi se za Giveaway.

Prijave se prikupljaju putem platforme Gleam.io, a dobitnik se izvlači uz pomoć servisa Random.org.

Pravila:

 • Jedna osoba može da učestvuje samo sa jednog naloga (proverićemo!)
 • Koristite vaše prave podatke jer će oni biti upotrebljeni kako bi vas kontaktirali za osvojene poklon
 • Nije neophodno da obavite sve akcije kako bi ste učestvovali u Giveawayu, ali ćete imati veće šanse i na taj način ćete podržati VideoGame Arenu.
 • Giveaway traje do 25. septembra, do 23:59:59h tog dana.
 • Pobednike ćemo proglasiti 28. septembra 2016. godine
 • Preuzimanje gaming paketa je samo lično u Beogradu ili Novom Sadu. Ukoliko ne možete do Novog Sada ili Beograda obavezno to navedite u odgovoru na prvo pitanje.

VideoGame Arena Website launch

Nastavite da nas pratite i dalje, jer u budućnosti planiramo da organizujemo još puno giveawaya sa sve atraktivnijim poklonima!

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

2 Comments

 1. <3 Good Luck

  0
  0
  Reply
 2. Hajde mozda i osvojim nesto 😀

  0
  0
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!