Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Ubisoft E3 2019 – Sve najvažnije vesti!

Muzika, nove igre i neke propuštene prilike: tako je izgledala Ubisoft E3 2019 prezentacija

Kao i u prethodnih nekoliko godina i ovog puta je Ubisoft E3 2019 konferencija za medije održana u prelepom Orpheum teatru u Los Anđelesu. Baš kao i lokacija održavanja i drugi detalji o Ubi prezentaciji su bili poznati pre njenog početka, ali je zanimljivije to što se neke od „proverenih” glasina nisu obestinile, a nismo dobili ni nove detalje o dugoočekivanim i ranije predstavljenim naslovima. No, pođimo redom.

Ubisoft prezentacija je započela simfonijskim koncertom koji je izvodio muziku iz Assassin’s Creed igara, što je zvučalo fenomenalno. Inače, Ubi je nešto ranije najavio da će i za AC Odyssey napraviti Story Creator opciju, kao i Discovery mod, koji bi trebalo da prekrate čekanje na novi nastavak.

Zvanično predstavljen Watch Dogs Legion, potvrđen i datum izlaska. Novi Watch Dogs je još jedan od naslova o kojem se moglo čuti mnogo pre E3, a juče smo dobili potvrdu za sve glasine o ovom naslovu. Najveća vest je da ćete u ovoj igri moći da kontrolišete bilo kog građanina Londona, a stigla nam je i informacija će ovaj naslov stići u prodavnice 6. marta 2020. godine.

Najavljena igrana serija Mythic Quest: Raven’s Banquet sa temom video igara. Sigurno najveće iznenađenje Ubisoft E3 2019 prezentacije (što baš i nije za pohvalu) je bio momenat kada se na bini pojavio Rob McElhenney, jedan od autora i zvezdi serije It’s Always Sunny in Philadelphia koji je predstavio svoju novu „mockumentary” komediju sa temom igara.

Rainbow Six Siege dobija Operation Phantom Sight apdejt. Warden je novi operativac koji stiže u sve popularniji multiplejer FPS, a autori su se ovog puta potrudili da donesu nešto potpuno drugačije.

https://www.youtube.com/watch?v=8X69RICP2js

Adventure Time heroji stižu u Brawlhalla. Omiljena 2D tuča je dobila dodatni sadržaj u vidu novog moda, novog nivoa, kao i tri junaka iz poznate animirane serije.

https://www.youtube.com/watch?v=sQWPLKHv2TU

Detaljno predstavljanje Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Na bini se pojavio glumac Jon Bernthal (The Walking Dead, Punisher) koji će tumačiti glavnog negativca u igri, dok su autori pričali o tome šta donosi najnoviji nastavak gde je najzanimljivije zvučala najava povrtka AI saboraca. Naslov će biti objavljen 4. oktobra 2020. godine.

Predstavljen Tom Clancy’s Elite Squad. Ovo ostvarenje je RPG za mobilne telefone u kojem će se naći neki od najpoznatijih likova iz Rainbow Six, Ghost Recon i The Division igara. Pojava Sam Fishera podigla nam je nadu da nam stižu lepe vesti od Ubisofta.

Just Dance 2020 stiže u novembru. Tradicionalni segment Ubisoft E3 prezentacija je plesni nastup igrača u šarenim i krznenim odelima. Francuski izdavač nas ni ovog puta nije izneverio, ali nas je pomalo iznenadilo to što igra izlazi za Nintendo Wii, ali ne i Wii U. Mora da postoji dobar razlog za to.

For Honor dobio novi event Shadows of the Hitokiri. Radi se o sadržaju koji će biti dostupan samo do 27. juna, pa ako igrate For Honor sada je pravo vreme da uskočite u akciju.

Predstavljen Rainbow Six Quarantine. Najnoviji nastavak će doneti povratak osnovama R6 serijala uvodeći kooperativnu igru, a na izradi će raditi potpuno novi tim iz Montreala. Izlazi tokom 2020. godine.

Detaljnije o The Division 2 Year 1 sadržaju. Ubi je opet pričao o tri epizode koje planira da objavi za The Divsion 2, od kojih prva stiže tokom jula. Objavljeno je da će igra biti free to play do 16. juna, pa možete da je isprobate ukoliko ne verujete nama da se radi o odličnoj igri.

The Division film je u pripremi i stiže na Netflix. The Division svet bi mogao da bude zanimljiv u igranoj formi, a Ubisoft za sad nije naveo kada će film biti objavljen.

Ubisoft uvodi Uplay+ pretplatu od 3. septembra. Sledeći primer kompanija Electronic Arts i Microsoft i Ubi je odlučio da pokrene svoj servis koji će obuhvatati više od 100 igara sa svim DLC-ovima. Treba videti da li će u pretplatu biti uključeni i najnoviji naslovi (Anno 1800 recimo) da bi ocenili da li je cena od 15 evra mesečno opravdana ili ne. Možete da se prijavite odmah kako bi ste dobili priliku da isprobate besplatno ovaj servis tokom septembra.

Predstavljen Roller Champions, beta može da se skine odmah. Ovo je takođe jedan od naslova koji je „procureo” ranije u javnost, ali čak ni to nije moglo da nas pripremi za ono što smo videli. Futuristička multiplejer roller derby igra (najkraći moguć opis) može da se isproba tokom narednih par dana, a biće free to play kada bude objavljena.

Predstavljen Gods & Monsters! Razvojni tim koji je radio na Assassin’s Creed Odyssey radi na novom naslovu koji iako ima dodira sa grčkom mitologijom predstavlja nešto potpuno drugaččije. Dobili smo samo prerenderovan trejler, kao i datum izlaska igre – 25. februar 2020.

Nakon ove igre Ubisoft E3 2019 prezentacija je završena, a kamere su se preselile na Twitch Rivals Rainbow Six Siege Celebrity Showdown u kom su se T-Pain, Lil Yachty, kao i neki popularni R6 strimeri borili za nagradni fond od 100.000 američkih dolara.

Ubi showcase je najviše razočarao jer je prezentacija protekla bez bilo kakvih informacija o Beyond Good & Evil 2, Skull & Bones, a izostala je i najava za novi Splinter Cell za koji je prethodnih nedelja vladalo ubeđenje da će biti prikazan u Los Anđelesu.

Koja vest je vas najviše iznenadila? Napišite nam u komentarima!

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!