Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Square Enix E3 2019 – Sve najvažnije vesti!

Square Enix E3 2019 šou u znaku Final Fantasy serijala!

I dalje većamo o tome koja konferencija je bila najbolja, ali zato definitivno znamo da je Square Enix E3 2019 brifing imao najglasniju publiku! Počev od prvih kadrova Final Fantasy VII Remake-a, pa sve do nekih lepih iznenađenja, strasti se nisu smirivale do samog kraja.

Detaljnije prikazan Final Fantasy VII Remake. Rimejk će imati akcioni karakter, ali će igrači moći da pauziraju okršaje u bilo kom momentu. Igra izlazi 3. marta 2020.!

Zaista bi trebali da probate Life is Strange 2! Ili barem tako Square Enix misli, jer je tokom prezentacije pušten pregled prethodne tri epizode. Znamo da ćemo naše utiske okačiti uskoro!

Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition stiže na PS4, Switch i mobilne uređaje ove zime.

Prikazan gejmplej video iz Dragon Quest Builders 2. Igra nam stiže već za par nedelja!

Circuit Superstars je nova igra Square Enix Collective-a. Ovo je old-school vožnja koju ćemo moći da igramo 2020.

Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age S Definitive Edition izlazi za Switch. Kao što je ranije najavljeno igra će biti objavljena ove jeseni.

The Last Remnant Remastered objavljen i za Nintendo Switch.

Romancing Saga 3 izlazi uskoro… I za PlayStation Vita sistem? Square Enix nije zaboravio na Sony prenosnu konzolu za koju će izdati ovaj naslov pored verzija za PS4, Switch, Xbox One i PC.

Detaljnije prikazan Outriders. Ovo je kooperativna survival igra za do tri igrača, a dolazi nam od autora odličnog Bulletstorm-a. Naslov izlazi za PS4, Xbox One i PC narednog leta.

Priprema se Final Fantasy 8 Remastered! Igra stiže do kraja ove godine za PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch.

Konačno je prikazan Marvel’s Avengers! Razvojni tim Crystal Dynamics je prikazao samo CGI trejler, ali smo dobili detaljnije predstavljanje ovog ostvarenja. Marvel’s Avengers će biti live-service multiplejer igra (poput Destiny naslova), a igrači će biti u ulozi nekoliko najvažnijih heroja: Captain America, Thor, Iron Man, Thor, Black Widow i The Hulk. Izlazi 15. maja 2020. godine.

Kako vam se čini ovaj spisak igara?

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!