Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Summer Game Fest 2023: 11 najvećih vesti!

Summer Game Fest 2023. potvrdio glasine, ali i otkrio neke zanimljive igre!

Summer Game Fest 2023. započeo je uzbudljiv vikend najava igara i trejlera, prikazujući dugo očekivane naslove koji će stići u narednim mesecima i godinama. Događaj koji je vodio Džef Kili (Geoff Keighley), sadržao je niz prijatnih iznenađenja, zbog čega je bio veliki izazov izvući one najbitnije. Ovo je VGA lista ključnih najava i najboljih trejlera sa ovogodišnjeg događaja:

Sonic Superstars

Još jedan retro kambek: Sonic Superstars vraća voljenog lika u 2D sprintersku avanturu. Igrači mogu očekivati uzbudljivu zajedničku igru za do četiri igrača, koja se sprema za jesen.

Path of Exile 2

Dugo očekivani Path of Exile 2 prikazao je impresivne novotarije, a trejler je takođe obećao da će 28. jula obelodaniti više detalja.

Novi pogled na Mortal Kombat 1

Predstavljen od strane samog autora serijala, Eda Buna (Ed Boon), trejler je prikazao prepoznatljive combo napade, intenzivno nasilje i gnusno Fatality lomljenje kostije. Značajno je da igra uvodi pomoćne borce zvane Kameo Fighters, omogućavajući igračima da trenutno prizovu dodatne likove kako bi kombinovali svoje sposobnosti tokom mečeva. Ah da, u igri će biti i legendarni Žan Klod Van Dam (Jean-Claude Van Damme) koji je bio inspiracija za čuvenog Johnny Cage-a.

Baldur’s Gate 3

Baldur’s Gate 3 je predstavio novi trejler, otkrivajući Džejsona Ajzaksa kao glasovnog glumca za lik Lorda Envera Gortaša, strašnog antagoniste u igri. Dugo očekivano izdanje je i dalje planirano za početak sledeće godine.

Marvel’s Spider-Man 2 dobio datum izlaska

Nestrpljivo očekivani Marvel’s Spider-Man 2 konačno je dobio datum premijere, što je otkriveno u kratkom videu. Vlasnici PlayStation 5 konzola mogu očekivati da će igra izaći 20. oktobra. Trejler je takođe ponudio uvid u antagoniste igre, uključujući intrigantan obrt oko Venoma.

Prince of Persia: The Lost Crown

Prince of Persia igra koju nismo očekivali, možda ni baš želeli, ali onu koju sad jedva čekamo da isprobamo!

Lies of P Demo i datum izlaska

Lies of P, vizuelno zapanjujuća akciona igra inspirisana Pinokijom i naslovom Bloodborn, prikazala je zadivljujući novi trejler tokom događaja. Najava je takođe došla sa uzbudljivim iznenađenjem — demo igre je dostupan ovog trenutka za PlayStation 5, PC i Xbox Series igračke sisteme.

Sand Land

Zasnovan na maštovitom svetu koji je stvorio Akira Torijama, tvorac Dragon Ball franšize, Sand Land nudi iskustvo otvorenog sveta gde igrači kontrolišu Belzebuba, mladog i moćnog Luciferovog sina i princa podzemlja.

Alan Wake 2

Remedy Entertainment je otkrio da će Alan Wake 2 biti njihova prva prava survival-horor igra. Naslov sadrži dva međusobno povezana narativa, pružajući igračima i Alanovu priču i istragu Sage Anderson o seriji ubistava u Brajt Folsu, gde otkrivaju stranice iz potencijalno zastrašujuće priče koju je napisao sam Alan.

Toxic Commando Džona Karpentera

Legendarni reditelj horora Džon Karpenter udružio je snage sa Sabre Interactive za novu igru u kojoj se tamane horde zombija pod nazivom Toxic Commando. U trejleru je prikazano sumanuto pucanje na zombije, kao i maštovita prevozna sredstva, poput vozila hitne pomoć koja su modifikovana mitraljezom, što nam deluje kao potencijalno dodajući dinamički element igri.

Final Fantasy 7 Rebirth

Glasine su bile tačne! FF7 Rebirth stiže početkom naredne godine i biće ogroman (fizičko izdanje na dva diska).

Ovo su bili samo neki od uzbudljivih trenutaka sa Summer Game Fest 2023. Sa novim snimcima igre, datumima izlaska i najavama iznenađenja, događaj je ostavio igrače da željno iščekuju predstojeće naslove.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!