Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Alone in the Dark Prologue dostupan besplatno na Steam platformi – povratak kultnog horora

Alone in the Dark Prologee je standalone igra koju možete da skinete besplatno!

Jedan od najomiljenijih horor serijala svih vremena, Alone in the Dark, ponovno je spreman da isprepada igrače! Svojevrsni demo nazvan Alone in the Dark Prologue ili “Grade in the Dark” , sada je dostupna za PC igrače širom sveta.

U kratkom demou, igrači su stavljeni u ulogu jedanaestogodišnje devojčice Grejs Saunders (Grace Saunders) koja će istraživati jezivu vilu Derceto. Obzirom da se radnja odigrava dvadesetih godina prošlog veka, gejmeri mogu da očekuju zastrašujuću atmosferu koje podižu upečatljivi momenti. Oni takođe mogu i da očekuju da će duže preuzimati ovu igru, nego što će je zaista igrati jer ceo demo može da se završi za desetak minuta.

Svakako vredan vašeg vremena, Alone in the Dark Prologue, po rečima izdavača, zahteva korišćenje Intel Core i7-8700K ili AMD Ryzen 5 3600 procesora sa 16 GB RAM-a i Nvidia GeForce GTX 2060 ili AMD Radeon RX 5700 grafičke kartice. Demo koristi samo DX12 API i traži 20GB slobodnog prostora na hard disku.

Alone in the Dark Prologue preuzmite na Steam platformi jer pruža sjajnu priliku za sve ljubitelje horor žanra da se pripreme za punu verziju igre koja nam stiže 25. oktobra ove godine.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!