Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Stiže ovog petka: Fizička kopija Modern Warfare 2 “teška” 70 megabajta!

Fizičke kopije igara su na sreću još uvek veoma važne, pa će se i nova Call of Duty igra pojaviti u tom formatu. Međutim, Modern Warfare uspeo je da stvari obesmisli do maksimuma, s obzirom da se na disku sa igrom nalazi samo 70 megabajta podataka, prenosi Eurogamer.

Ovu informaciju potvrdilo je već nekoliko igrača koji su ranije dobili svoje primerke igre, što znači da se na disku nalaze samo neke najosnovnije informacije vezane za autentičnost igre. Pritom, s obzirom da je igra već dobila update i pre izlaska, to znači da je njena instalacija teška neverovatnih 150 GB, i to bez Warzone 2.0! Sam patch inače težak je 55 GB, ali ako igru instalirate na dan njenog izlaska, patch nećete ni primetiti jer će on biti integrisan u instalaciju. Kako je navedeno u šturom saopštenju, ova zakrpa ne donosi nove elemente u igru, već ispravlja propuste vezane za interfejs, multiplaeyer i rebalansira oružja i pogled iz trećeg lica.

Ovakav potez Activisiona naišao je na osude, a mnogi podsećaju na to da kompanija pokazuje veliku želju da u potpunosti izbriše fizička izdanja, pa onima koji žele digitalnu kopiju, nudi mogućnost da ranije krenu sa igranjem, ali i specijalnu “vault” verziju. Interesantno, Modern Warfare (2019) ne samo da je dolazi sa punom kampanjom na disku, već je i imao svoju specijalnu ediciju. Rezultat svega biće da će Modern Warfare 2 postati neigriv kad Microsoft i Sony odluče da ugase servere, a za prezervaciju ovog i sličnih naslova moći ćemo da se zahvalimo jedino piratima.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!