Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Objavljena hardverska zahtevnost za Marvel’s Spider-Man, očekujte detaljno setovanje grafike

Datum izlaska dosadašnje PS5 ekskluzive se bliži, pa su Sony i Insomniac Games sad podelili malo više detalja sa javnošću. Kako se ističe, Marvel’s Spider-Man Remastered omogućava detaljno podešavanje grafike, tako da bi svi trebalo da budu zadovoljni.

Kako navodi VG 24/7, PC verzija će naravno podržavati ray-tracing, i to u više varijanti. Ona najvišeg kvaliteta biće čak bolja nego u verziji za PS5! Ako imate noviju Nvidia karticu, obradovaće vas i podrška za DLAA, AI antialiasing mod koji je značajno manje zahtevan od klasičnih AA rešenja. Zadovoljni će biti čak i vlasnici i dalje opskurnih 21:9 i 32:9 ekrana, kao i sistema sa više monitora! Igra će podržavati miša i tastature, ali mi ipak pozivamo na razum i upotrebu nekog džojpeda. DualSense je idealno rešenje, ali i Xbox kontroleri radiće posao.

Kad je reč o hardverskoj zahtevnosti, stari dual core procesor i GTX 950 su minimum, a neki stariji quad core procesor u kombinaciji sa GTX 1060 su dovoljni za 1080p gejming. Sa druge strane, za 4K rezoluciju i najbolji ray tracing biće vam potrebna konfiguracija koja jedva da postoji. Uostalom, pogledajte tabelu! Marvel’s Spider-Man pojaviće se već 12. avgusta i biće dostupan i na Steamu i na Epic Game Storeu.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!